Ти те, що ти їси. Ви чуєте цю фразу постійно – і не дарма. Якщо ви хлопець, який їсть тонни нездорової їжі, ви почуватиметеся, і виглядатиме як нездорова їжа. Але якщо ви їсте продукти, багаті на поживні речовини, ви почуватиметеся на мільйон доларів.

Зміст:

  1. Шоколад
  2. Полуниця
  3. Лосось
  4. Мигдаль
  5. Зелений чай

Ваша дієта може особливо вплинути на здоров’я шкіри. Деякі продукти містять потужні поживні речовини, які допомагають боротися зі старінням, зволожують шкіру та зберігають здоровий колір обличчя. Ось лише кілька продуктів, які кожен чоловік має додати до свого списку покупок:

  1. Шоколад.

Шоколад для чоловічої шкіри

Шоколад сповнений потужними антиоксидантами, відомими як флавоноли, які, як було доведено, зменшують зморшки та інші ознаки старіння. Це не означає, що ви повинні їсти нездорову їжу таку як шоколадне морозиво та шоколадний торт. Ви повинні вибрати темний шоколад, який зазвичай має найвищу концентрацію цих важливих поживних речовин. І це само собою зрозуміло, але дотримуйтесь помірності. Шоколад дуже калорійний через вміст жиру, тому надмірне вживання може призвести до небажаного збільшення ваги.

  1. Полуниця.

Користь полуниці для чоловічої шкіри

Ці червоні солодкі фрукти – ідеальна закуска для боротьби з пристрастю до солодкого та збереження здоров’я шкіри. Чому? Відповідь знову антиоксиданти. Полуниця, багата на вітамін С, захищає від вільних радикалів та інших шкідливих речовин, які можуть призвести до старіння шкіри. Яскраві фрукти загалом відмінно підходять для вашої шкіри.

  1. Лосось.

Лосось для мужской кожи

Ця широко розрекламована риба містить відому антивікову зброю: Омега-3. Було доведено, що жирні кислоти омега-3 забезпечують ряд переваг, включаючи більш пружну шкіру, здоровіше серце та кращу розумову концентрацію. Тунець і скумбрія також містять цю дивовижну поживну речовину. Якщо риба вам не до смаку, розгляньте можливість використання фармацевтичної добавки для чоловіків Омега-3.

  1. Мигдаль.

Мигдаль для чоловічої шкіри

Мигдаль також містить жирні кислоти Омега-3, але ви виявите, що вони мають ще більшу концентрацію жирних кислот Омега-6 (кон’югована лінолева кислота). Дослідження показують, що КЛК може допомогти покращити зовнішній вигляд вашої шкіри та значно прискорити зростання м’язів. Справедливе попередження: як і шоколад мигдаль дуже калорійний. В результаті ми рекомендуємо вам обмежити споживання не більше ніж жменькою в день, щоб уникнути збільшення ваги. Якщо ви вважаєте за краще взагалі уникати калорій, добавка КЛК може дати аналогічні результати.

  1. Зелений чай.

Зелений чай для шкіри

Це швидше напій, ніж їжа, але він так само важливий, як і решта списку. Багато людей віддають перевагу зеленому чаю замість кави, тому що він бадьорить без зайвого кофеїну. Але чи знаєте ви, що це також може знизити ризик появи зморшок та обвислої шкіри? Напій, багатий на антиоксиданти, повинен бути основним продуктом ранку кожної людини. Зелений чай також є одним із основних рослинних інгредієнтів наших полівітамінів.

Схожий запис