Ти коли-небудь сидів над завданням і відчував, що все зробив правильно, але в результаті отримав зовсім не те? Це не рідкість. Але найгірше, коли ти не тільки натрапив на проблему, але й мусиш протистояти дорослим, котрі вимагають від тебе відмінних результатів – та ще й якнайшвидше. Сьогодні кожному школярику у навчанні допоможуть готові рішення, або як їх ще називають – розв’язники. Можливо, ти чув, що користуватися ними – це ніби обман, але насправді вони можуть стати твоїм союзником у навчанні. Так, гдз стануть для тебе саме союзником та помічником! І треба сказати, що ідея готових домашніх завдань є досить цінною, хоча й не всі усвідомлюють її зміст.

Кожній людині потрібна підтримка

В чому полягає ця ідея? Справа в тому, що сама можливість отримати допомогу є важливою для кожного. Адже часто в житті людина має потребу в тому, щоб хтось їй допоміг або порадив, де здобути підказку. Мабуть, ти здогадуєшся – нічого не варто те суспільство, що не допомагає одне одному! Ламаний гріш йому, якщо воно не допомагає й окремій людині, але тільки її пригнічує. В такому суспільстві життя людини з дитячих років лише руйнується, і навіть зі шкільних років вона усвідомлює – хоч вчи, хоч не вчи, головними завжди будуть оцінки, а не знання. Лише оцінки допоможуть уникнути агресії розбещених дорослих, котрі тільки й очікують від тебе, щоб ти вчився «краще за сусіда». Але який толк у цьому навчанні, коли тобі самому вже нічого не цікаво? Для чого привчатися з самого дитинства не захоплюватися тим або іншим предметом чи заняттям, а просто вчити його для того, щоб довести комусь свою важливість? На нашу думку, ніякого.

Ставлення до навчання в минулому і сьогодні

Ось так колись у стародавні часи й примушували навчатися школярів. Казали – бери підручник та вчи, і поки не вивчиш, навіть на прогулянку не сподівайся. Так робили ті дорослі, котрі самі виховувалися у такому “нездоровому” (і це м’яко кажучи) суспільстві. Але сьогодні ти живеш у вільній державі і сам маєш волю – як вчитися, що саме та навіщо тобі вивчати. І тому ти сам розумієш, що будь-яка допомога в навчанні – це насамперед можливість покращити свої знання та зробити внесок у власне майбутнє, а не просто списати, поки ніхто цього не бачить. Готові домашні завдання призначені для того, щоб ти зміг розібрати непрості вправи та теми, адже коли ти розумієш предмет, то тоді він не буде викликати в тебе відрази.

Користуйся готовими відповідями з розумом. І пам’ятай, ми віримо в тебе та твій успіх.

Схожий запис