Закінчуєш школу і хочеш опанувати один із найпопулярніших напрямків в IT сфері? Набридла рутина і хочеться проявити себе? Набридла маленька зарплата і мрієш про роботу в IT-індустрії? Почни вивчення JavaScript і стань частиною сфери, що найшвидше розвивається в світі!

Курси JavaScript, це відмінна можливість вивчити популярний IT напрямок і змінити своє життя. Комфортний офіс чи робота прямо з дому – це стане реальністю!

Як проходить курс JavaScript?

Для того, щоб оволодіти базовими знаннями JS, вам не знадобиться багато часу. Курси програмування JavaScript, як правило, максимально оптимізовані, тобто ви отримуєте всю необхідну інформацію рівними блоками, щоб уникнути “закипання”. Такий підхід дозволяє досягти максимальної ефективності у процесі навчання.

Курси програмування JavaScript

У процесі вивчення програмування JavaScript вам доведеться дізнатися чимало нового про JavaScript і тонкощі його роботи. Процес навчання поділений на сегменти перелік, яких виглядає так:

  • Вивчення азів програмування
  • Вивчення азів JavaScript та матеріальної бази
  • Навчання проектування та створення коду
  • Вивчення основ розробки сервісів
  • Розробка користувацьких сервісів

Курс триває 2 місяці і включає 17 занять.

У процесі навчання вас супроводжуватимуть куратори, які є дипломованими фахівцями у сфері JavaScript та практикують розробку з використанням JavaScript. Спілкуючись із професіоналами, ви не тільки вивчите матеріальну частину JavaScript, але й зможете дізнатися тонкощі використання JavaScript на практиці від діючих фахівців.

Перспективи вивчення JavaScript

Програмування та IT сфера, це величезна ніша, де всім знайдеться місце. Незважаючи на візуальну складність – програмуванню може навчитися будь-який користувач. Що ж стосується перспектив вивчення JavaScript, то ваші кар’єрні сходи можуть виглядати таким чином:

  1. Junior – 8 місяців. Середня зарплата для цього рівня знань 650 доларів.
  2. Middle – 2 роки. Середня зарплата для цього рівня знань 2500 доларів.
  3. Senior – 5 років. Середня зарплата для цього рівня знань 4000 доларів та вище.

IT індустрія постійно розвивається і хто знає, можливо у черговій мега корпорації не вистачає саме вас! Почніть вивчення JavaScript сьогодні і станьте частиною найшвидшої ніші у світі!

Схожий запис